Fõ tartalom

csütörtök, 16 január 2020 14:17

Benéztek hozzánk! Nyílt nap 2.0

Írta: Bánszkiné Görcsös Andrea
Értékelés:
(0 szavazat)

A hideg téli időjárás dacára is újra kinyitottuk kapunkat, és ebben a tanévben második alkalommal rendeztük meg nyílt napunkat. A programokon közel 200 fő vett részt, akik ismét az ország több megyéjéből látogattak el hozzánk. Itt voltak Borsod-Abaúj-Zemplén -, Hajdú-Bihar -, Heves -, Nógrád -, Szabolcs-Szatmár-Bereg -, Jász-Nagykun Szolnok-, és Pest megyéből is!

Iskolánkba érkező vendégeink "hangosabbnál hangosabb" programokkal és változatos helyszínekkel ismerkedhettek meg. Szabad volt a bejárás a bűnügyi-, szituációs-, közlekedési és csapatszolgálati szakkabinetekbe és lőterünkre is, ahol bepillanthattak a rendőrség speciális szakterületeibe is, egy-egy szituációs bemutatón, vagy épp egy beállított "bűnügyi helyszínen" keresztül. A rendezvény egész ideje alatt lőfegyver, önvédelmi- és kényszerítőeszköz, valamint oktatási eszköz bemutatót tartottak tanáraink. Az informatika tanteremben ki lehetett próbálni a felvételi eljárás műveltségi vizsga kérdéseit, a tornacsarnokban pedig a fizikai alkalmassági vizsga egyes feladatait.

Bemutatkozott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata, Bűnmegelőzési-, Közlekedésrendészeti-, Bűnügyi technikai osztály, újra eljött hozzánk a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály csapata a "faltörő kos"-sal. A pályaválasztás előtt állók megnézhették a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség technikai eszközeit is.

Az Alakuló téren nagy volt a "hangoskodás", amit a középiskolások nagy érdeklődéssel fogadtak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és Rendészeti Igazgatóság kutyavezetői szolgálati kutyáikkal tartottak bemutatót. Bevetési akciót láthattak az érdeklődők a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály, Közterületi Támogató Alosztály "keményfiúitól", a csapatszolgálati bemutatót a Készenléti Rendőrség Kelet-Magyarországi Határrendészeti Igaztatóság Határvadász Bevetési Főosztály XXI. Határvadász Bevetési Osztály miskolci alegysége szolgáltatta, és nem utolsó sorban az alaki bemutatót iskolánk tanulói demonstrálták.

Nyílt nap 2.0 - 2020 januárNyílt nap 2.0 - 2020 januárNyílt nap 2.0 - 2020 januárNyílt nap 2.0 - 2020 januárNyílt nap 2.0 - 2020 januárNyílt nap 2.0 - 2020 január

Segítségünkre volt még az Országos Rendőr- főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzó csapata is.

Nagyon szépen köszönjük valamennyi közreműködő Kollégának a segítségét! Remek nap volt!!!

Az érdeklődőknek külön köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk! Bízunk abban, hogy a későbbiekben a felvételin is találkozunk!!! 

Várjuk a jelentkezési lapokat!!!

Sikeres felvételi vizsgát kívánunk!!!

A jelentkezéssel kapcsolatos információk, illetve a jelentkezési egységcsomag letölthető honlapunkról!

Megjelent: 457 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 16 január 2020 14:31