Fõ tartalom

kedd, 18 február 2020 08:00

XIII. Bajusz Zoltán Emléktorna

Írta: Juhászné Gazsi Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

Iskolánk és az iskola sportegyesülete közös rendezésében immár hagyományosan, tizenharmadik alkalommal került megrendezésre a Bajusz Zoltán Nemzetközi Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktorna. Az eseménnyel nem csupán a sport és baráti találkozásoknak kívántunk alkalmat teremteni, hanem egy pillanatra, néhány órára módot szerettünk volna teremteni kiváló kollégánkra való visszaemlékezésre, a szakmai, sport és baráti kötődés erősítésére, közös értékeink tiszteletére is. A hazai csapatok mellett ismét megtisztelte emléktornánkat a nagyváradi és a kolozsvári társiskolánk csapata is. Idén először vett részt a tornán a "Miskolci Honvédség" vegyes csapata.

2020. február 15-én reggel 8 órakor a résztvevő országok himnuszaival és rövid megnyitóval vette kezdetét a rendezvény. A csapatok két csoportban kezdték meg a játékokat egymással, ahol számtalan izgalmas meccset láthattunk a 2x10 perces játékidő alatt. Iskolánk csapata végig sportszerűen és teljes erőbedobással játszott, de Nagyvárad és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csapata jobbnak bizonyult nálunk.

A torna végeredménye:

1. "Avram Iancu" Határrendész Tiszthelyettes-képző Iskola, Nagyvárad
2. BAZ Megyei Rendőr-főkapitányság
3. Miskolci Rendészeti Szakgimnázium
4. Miskolci Honvédek
5. Készenléti Rendőrség X. Bevetési Főosztálya
6. "Septimiu Muresan" Rendőrképző Iskola, Kolozsvár

XIII. Bajusz Zoltán EmléktornaXIII. Bajusz Zoltán EmléktornaXIII. Bajusz Zoltán EmléktornaXIII. Bajusz Zoltán Emléktorna

Köszönetet mondunk a rendezvény támogatásáért a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumnak, a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium Sportegyesületének, a BAZ Megyei Rendőr-főkapitányságnak, a Bajusz családnak, valamint az Avalon Parknak és a Hell Energy Magyarország Kft-nek.

Köszönjük a résztvevő csapatok megjelenését, és mindazok munkáját, akik lehetővé tették ezen hagyomány folytatását.

Megjelent: 297 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 20 február 2020 13:30