Fõ tartalom

csütörtök, 21 május 2020 14:50

Mindenki tette a dolgát!

Írta: Mihalik Péter; Juhászné Gazsi Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

Csöndes az iskola, nincs hagyományos oktatás, szinte alig vannak bent tanulók. A valóság és ami mögötte van. Iskolánk falain belül az elmúlt nehéz és korlátozásokkal teli időszakban is folyt a munka, számtalan feladatot oldottunk meg az elmúlt két hónapban.

Mint korábban hírt adtunk róla, intézményünk másodéves tanulói állományának egy része területi gyakorlaton volt, a másik része, pedig iskolánkról járt határbiztosítási feladatokat ellátni. A másfél hónap alatt berendelt diákjaink az iskola tanulói szállásain kaptak szállást és napi egyszeri, meleg étkezésben részesültek, a nappalos szolgálatot ellátók esti meleg étkeztetésben. Ez azt jelentette, hogy a konyhánk személyzete, tanulói szállásunk gondnokai és takarítói folyamatosan dolgoztak.

Külsős vállalkozó kivitelezésében történt meg a kistornaterem homlokzati hőszigetelése, melynek műszaki átadása-átvétele 2020. március 17-én történt meg.

Az Ellátási és fenntartási osztály munkatársai a következő munkákat végezték el:

  • a 12 épületben található összes ajtó festése, mázolása;
  • a 12. épület tantermeiben lévő padok és székek átvizsgálása, javítása;
  • büfé belső párkányainak kialakítása;
  • Liget –projekt megkezdése;
  • zöld területek folyamatos gondozása;
  • kistornaterem körül a csepegtető járda kialakítása valamint az előtető lábak és szellőzőrácsok cseréje.

A Technikai osztály kollégái folyamatosan dolgoznak az intézményen belüli kamerarendszer fejlesztésén, újabb kamerák felszerelésén és beüzemelésén. Az iskolán belüli wifi is egyre több helyen elérhető, most már az Átriumból is csatlakozhatunk a világhálóra.

A Szituációs kabinetben is történt egy látványos változás: az úgynevezett "határőr" kabinetben eltűnt az álcaháló a falról és helyére egy erdős tájkép került. Köszönet illeti ezért tehetséges kollégánkat: Garadnai Ottó r. alezredes urat.

Az Ellátási és fenntartási-, Technikai osztály és több munkatársunk, valamint külsős vállalkozó szakemberei nagyon sok munkaórát töltöttek az elmúlt időszakban intézményünk épületeinek állagmegóvásával, fejlesztésével és szépítésével. Nézzük most meg képekben:

Felújítások 2020Felújítások 2020Felújítások 2020Felújítások 2020Felújítások 2020Felújítások 2020

Megjelent: 284 alkalommal