Fõ tartalom

szerda, 10 december 2014 00:00

Nyugdíjas találkozó

Írta: J. Gazsi Melinda
Értékelés:
(3 szavazat)

2014. december 9-én, kedden tartottuk az iskolán már hagyománnyá vált Nyugdíjas találkozót az intézmény korábbi dolgozói számára.

Örömmel néztünk végig a megjelenteken, akik idén is több, mint harmincan tették tiszteletüket ezen a rendezvényen. A vendégek a Tiszti étkezdében gyülekeztek, ahol vezetőink, kollégáink fogadták a szép korúakat.

Bagi István Igazgató Úr köszöntötte az egykori kollégákat, majd összefoglalta az elmúlt egy év fontosabb eseményeit. A korábbi évekhez viszonyítva hosszabb beszámolót tartott, hiszen végrehajtott feladataink száma megszaporodott. A tájékoztató alatt a vendégek kivetítőn képekben is betekintést nyerhettek iskolánk mindennapjaiba, kiemelkedő és kevésbé örömteli történéseibe.

Igazgató Úr külön köszöntötte a kerekévfordulós születésnapjukat ünneplő volt kollégáinkat.

Nyugdíjas találkozó 2014Nyugdíjas találkozó 2014Nyugdíjas találkozó 2014Nyugdíjas találkozó 2014Nyugdíjas találkozó 2014

Az est zárásaként jó hangulatban egy finom vacsorát fogyaszthattak el a résztvevők. A rendezvényen részt vettek aktív kollégáink is, hogy találkozhassanak régi munkatársaikkal, és együtt eleveníthessék fel közös történeteiket az iskolában eltöltött időkből.

Megjelent: 3423 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 10 december 2014 16:02