Fõ tartalom

Lövei László

hétfő, 09 december 2019 11:49

Tábornoki látogatás iskolánkon

A tanintézetünkben folyó határrendészeti szervező felsőfokú OKJ-s szakképesítést nyújtó képzésben résztvevőket látogatta meg Dr. Kiss Attila r. dandártábornok, főigazgató úr, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság vezetője. Kíséretében Dr. Lipusz Brigitta r. ezredes és Harhai Zsolt r. ezredes regionális igazgatók is részt vettek azon a találkozón, melyen főigazgató úr köszönetet mondott a képzés beindításáért és a résztvevők lelkesedéséért. Megfogalmazta elvárásait és azt az igényét, hogy az idén július 1-jétől rendőrré vált volt kormánytisztviselő beosztottjai eredményesen vegyenek részt a felkészítésen és a majdani szakmai vizsgán.

A rendőr tiszthelyettesi életpálya lehetőségeinek bővítése, továbbá a Rendőrség állományában már bizonyított, tehetséges rendőr tiszthelyettesek/zászlósok előre haladásának biztosítása érdekében országos rendőrfőkapitány úr pályázatot hirdet a 2020/2021. tanévben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán indítandó nappali munkarendű 3 éves képzésben való részvételre.

A pályázati felhívás és a kapcsolódó mellékletek, valamint az általános tájékoztató a csatolt dokumentumokban találhatóak és innen , innen és innen letölthetőek.

A 2019/2021-es (első) évfolyam bevonulása a tanintézetbe 2019. augusztus 28-án (szerdán) délelőtt történik. A szálláson történő elhelyezés délig kerül végrehajtásra, és délutántól már osztálykeretekben készülnek fel a tanév indítására a tanulók. Ruhaosztás, fényképezkedés, jegyzetosztás, munka-, balesetvédelmi-, és tűzvédelmi oktatás, alaki felkészítés, belső szabályzók megismerése,… mind-mind részét képezi az első napok programjának.

Az alapozó képzés időszakában (az első egy hónapban) a bentlakás kötelező, de hétvégenként a hazautazás lehetősége biztosított. Kérjük, hogy erre készüljenek a beköltözéskor. Ágyneműt biztosít a tanintézet, de törülközőt nem.

Tájékoztatjuk a 2017/2019-es évfolyam tanulóit, hogy az Országos Rendőr-főkapitányságról megérkezett a szakmairány kijelölésről készített kimutatás, mely alapján szükségessé válik a másodéves osztályok átszervezése.

szombat, 13 február 2016 17:24

Fotópályázat eredményhirdetés

Az MRSZKI Tehetségpont által meghirdetett Fotópályázatra érkezett pályaművekre pályázati témánként 1-1 szavazatot adhattak le az iskola szervezeti egységei és az I. és II. évfolyam osztályközösségei.

A teljes cikk itt olvasható.

szerda, 25 november 2015 00:00

LOGÓ tervek

Az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács (ÉReTT) által "Tervezz logót!" címmel meghirdetett pályázatra beérkezett pályaművek megtekinthetők az ÉReTT oldalán.